Kris i panik?

Nu är det ju inte så värst långt kvar, ja jag menar till att man tar studenten, tiden bara springer iväg och man blir klar med den ena lektionen efter den andra. 
Visserligen är det ett helt år kvar men den springer nog iväg så som 2:an har gjort. 
Det läskiga är att man redan har börjat tänka på studenten seriöst, vad man ska ha för kläning och hur håret ska vara, vad man ska bjuda för folk eller om man ska ha Öppet hus. Ska öppet huset vara på samma dag eller dagen efter? Ska man fira med kompisarna?? 
Men den största frågan är ju dock, kommer jag ha kvar den udnerbara kontakten med mina kamrater i klassen och de andra klasserna,lärarana,matpersonal,städpersonal och verkstadspersonal??
De människor som jag möter på skolan är ju en del av mitt liv, de har ju påverkat mig hur man ska välja vad som händer om det blir trubbel bland högt uppsittande personer mm.
Det är läskigt, för man kan ju inte hålla ihop den underbara stämningen vi har fått,Vretastämingnen kommer ju allid tillhöra Vreta, vi måste hitta en ny stämning i klassen sen när vi blir vuxna och inte kan lita på att skolan löser det. 
Men tur att det är 1 långt år kvar så vi hinner att tänka hur vi ska göra <3