Första veckan på skolan

Nu är jag tillbaka på skolan igen, glad??
JA, jag kan nog säga med handen på hjärtat att jag har saknat skolan och mina vänner (som jag inte har träffat på hela sommaren).
Vad gjorde första veckan då?? Jo inget vettigt alls i skolväg..
Vi började på tisdagen med att gå igenom alla skolverkes lagar och vad våra lärare måste ha med i våran undervisning..Alltså ni kan ju fatta att det blir rättsegt att gå hela dagen i skolan 08:10 till 15:10 med bara lektioner om skolverket.... SUCK.
Onsdagen hade vi eget val hela dagen, vilket jag hade valt jakt och viltvård <3 Men det var rätt läskigt vi hade en gubbe från Tjällmo på besök som la upp typ 15 gevärr på borden och gick igenom var och ett försig.. Och hundra år senare var han klar, synd att han bröt lite på danska så jag fattde inte riktigt allt vad han sa.
Torsdagen var vi på Olstorp tillsammasn med 1-2:or, vi spelade frizbigolf ( har ingen anng om hur det stavas) och gjorde olika saker som var utlagt vid olika stationer. En ganska seg dag för det tog lång tid med allt men vi lärde oss känna de andra klasserna och det var ju kul. 
Men sedan kom äntligen fredagen och det betydde att det var dax för praktik på Sita i finspång.
Wiii det var asa kul att vara tillbaka på praktiken och jag fick övingsköra båda lastbilarna, vilket var Scania och volvo:)
 
Kram kram