Julafton och jobb

Nu har julen varit och jag jobbar för fullt.
På julafton så var vi fullt hus här i Örmon, ja det var verkligen folk överallt. Mycket trevligt.
Jag åkte och hämtade min morfar och mormor + morfars kusin i Hällestad, då var kl 11:30. När jag kom hem med dem så hade mina kusiner kommit och syskon, det var då redan mycket folk och då saknade vi ändå en familj och 3 andra människor. När alla hade kommit så åt vi mat. Lite tråkigt engetligen med julmat, jag är ju tyvärr rätt så kräsen när det kommer till mat så jag vill ju liksom inte äta allt, vilket relaterar till att jag kanske bara äter 5 saker på julbordet när det finns typ 25... Jaja, klantigt av mig själv. Men det jag verkligen år och tycker om det är crepes och min mors omelett med räker i. Det är verkligen jätte gott.
Sedan blev det lite dödtid och då kollade jag på tv och lekte lite med mina kusiner, var dock lite småsjuk så man orkade tyvärr inte sådär jätte mycket när man har feber.
När vi hade sett på Kalle Ankas jul så blev det gröt, hurra för risgrynsgröt.. Alltså underjul så inser man hur gott det faktiskt är med mackor, sedan närvi hade ätit upp gröten så kom TOMTEN !! Hurra för tomten.
Jag hade lyckas varit lite snäll i år så jag fick ett spel, Downton Abbey serien, en biobiljett, en stötsäker klocka, ett axelstöd till min fiol och en stämmare med. Blev jätte glad för alla grejer. När tomten gick igen var det dax för mig att åter igen sätta mig framför tv:n för att kolla på Karl-Bertils Jul, älskar verkligen den filmen.
När filmen var slut så plockade allt folk ihop sina saker och började bege sig hemåt och en av mina släktingar blev kvar över natten.
På morgonen så åkte mina föräldrar på julotta medans vi andra sov när de kom tillbaka så åt vi frukost och väntade på att min äldsta bror skulle komma från Exhär, när han kom med sin flickvän så åt vi ännu mera julmat och hade trevligt, gick och la mig tidigt den kvällen för jag skulle börja jobba sedan, så nu har jag jobbat från annandag till idag, ska jobba imorgon med och sedan är det lugnt. Iallfall på den gården, ska hjälpa min bror på den gården som han jobbar på, vid nyår ska jag ta hans kvällspass så han kan åka iväg och fira nyår, jag ska ju hem och fira med mina vänner och familj. 
 
Kram  på er och God fortsättning