Efter semestern.

Ja, det har ju inte hänt så mycket känns det som.
Men ack så fel jag har haft då.
Min närmaste bror fyllde 20 år och det skulle ju firas med släkt och vänner. Det var en riktigt trevlig dag med mycket sol, tårta och kakor, Det var roligt att få träffa släkten igen, ja iallafall de som kom.
Men mycket snart ska jag nog få träffa den större delen av släkten på min far fyller 50 år nu i augusti och då kommer det förhoppningsvis mycket släktingar men även vänne rtill far.
Jag har även haft ett sommarjobb på Sita, jag var stationerad i finspång tillsammans med en kille/gubbe i från Norrköping som inte hittade i Finspång. Såsom bor hemma, det är inte lika lätt att komma undan allt arbte samtidgt som de vill umgås fast jag är inte rikigt sugen att prata med dem hela tiden och då åker jag ofta till min  jag satt bredvid och berättade vart han skulle kör och vart vi tömmer och sådant. Det var riktgt kul faktiskt, det var kul att man faktiskt kunde hjälpa ett stort förtag som Sita. 
Det har ju varit toppen väder nu ett bra tag och jag har faktiskt saknat regnet lite. När det väl kom så tyckte jag det var myssigt men det kunde ju ha struntat i att åska... Blev lite skit skraj när det var så nära, jag skulle nämnligen ut och öppna en vägbom och då åskade, jag brukar iinte vara rädd för åskan men då när man var ute och det åskade så när blev jag lite orolig. Att det vräkte ner regn gjorde mig inte så specillt mycke teftersom jag inet är så söt så jag smälter bort ;)
Var soch handlade med min Linn nu i fredags , det blev lite skor och lite kläder, det känndes skönt att kidnappa henne och åka och handla för att komma bort hemma lite. Det var ju ett tag sen man var utan mor och far. Det blir lite för nära ibland när man är det enda barnet Linn. 
Jobbade på gården nu i lördags igen, man kan ju inte säga direkt att jag har saknat kossorna men jag har saknat de som bor på gården, de är så snälla och trevliga. Det är altid trevligt att åka ditt :) 
När jag åkte hem så ringde min bror och frågade vart kag för han hade fått bränsle stopp på sin bil så det var bara att hämta honom och sedan åka till hällestad för att hämta bensin så han kunde tanka sin bil... Klant :)
 
Nu kanske jag engentligen skulle packa kläder till ett läger som jag ska på men jag ska ju inbte åka förren kl 5 typ men samtidigt skulle jag vilja packa men orkar helt enkelt inte.. Det äär jobbigt när man är alldels slut.
Det finns så mycket trevliga människor som jag skulle vilja träffa men jag har inet ork, jag orkar helt enkelt inte pyskit för det är så skönt att bar ata det lugnt en dag men samtidigt är ju allt jag vill att träffa dem. Har en kompis som jag inte har träffat på år och dagar och jag saknar henne. Hon är så rolig :)
Jag kanske får kidnappa henne någon dag eller så, jag menar så man kan prata om alla minnen och vad man gör nu för tiden :)
Kram på er <3