1 Vecka har gått.

Hej,
Jahop, nu har det alltså gått en vecka här uppe i Undersåker.
Om jag trivs?? Jupp det gör jag fortfarande. Allt är så fritt här, man har en så vacker natur runt om sig man blir riktigt bortskämnd. Står man på husets balkong så ser man Ristafallet och det är riktigt vackert. 
Hur är klassen då?? Jomen det är bra, den är blandad men mycket olika erfarenheter och mycket spännande mäsnniskor som har en massa att dela med sig av, Vi kommer ganska utspritt i landet och det gör det ännu roligare för så lär man sig mycket av vårt avlånga land :D
Vad har vi gjort då?? jadu det skulle ju ta alldeless för lång tid att skriva ner allt.. så jag får försöka skriva ner det roligaste och så får ni nöja er med det eller något..
Vi har varit vid Tännforsen, i Järpen och Duved och tittat på olika saker. Vi ska ju ha lite praktik under vår tid här uppe så det har vi kollat på, okej jag ska rätta mig själv lite, vi sk ainte ha någon praktik vid Tännforsen men vi har varit där :D
Ja och så har veckan rullat på med mycket info och en lektion/föreläsning med temat hur man är en bra ledare.
Verkligen lärorikt, en del var ju ganska självklart men det tålls att säga fler gånger än 1 gång. 
Vi har med hela skolan varit på turist tur runt om Hållands folkhögskola, Järpen, Åre och Undersåker, det är nyttigt att veta lite om stället man ska bo på.
Och maten kanske ni undrar, äterhon den?? JA det gör jag, vi är så bortskämnda med hemmalagad mat och bakat bröd som är varmt när man ska äta det, så otroligt gott har det varit än så länge det var faktikst bara en dag då jag hade lite svårt att äta men jag smakade det faktiskt så lite duktig har jag ändå varit. 
Frukosten är också helt okej med gröt och mackor, jag känner mig fakikst gasnka nyttig, för det är välidgt härliga sträckor att springa här så man gör några gånger i veckan.
Jag har tillochmed (efter mycket påtryck av min rumskamrat) gått på mitt första disco, vi hade temat 90-tal. Det var ändå ganska kul måste jag erkänna men nja jag kommer nog var alika vellig nästa gång ett sådant erbjudande kommer upp.
 
Jag har också tillsammans med 15 andra personer gått upp för Åreskutan från Kabinbanan, det var jobbigt men otroligt kul och galaet vad det blåste när vi kom upp på toppen så tyvärr såg vi nget för dte regnade också.. jaja det ger ju oss bara chans att gå igen :D Vi gick ner på andra sidan av berget så vi kom fram till Ravinen och där var vi ett gäng som bestämde oss för att klättra ner och klättra upp på andar sidan.... Ett tips från mig. GÖR DET INTE... Det var ganska jobbigt och liiite vågat, det såg inte så brant ut men sen när man började klättra i det.. HAHAHAAHAHAAHAHA hahaha okej erkänner att detv ar en dålig ide men jag kommer vilja göra det igen, för jag som inte gör sådan saker tidigare tyckte att det var liiite häftigt att "klättra" i berg;)  Men jag lovar att försöka vara försiktig :D
Juste!! Nu höll jag på att glömma det viktigaste, det fannas ju fläckar med SNÖ uppe vid toppen, Jag menar hur kan man inte bli lycklig då:D
SNÖ I AUGUSTI <3
 
Det var allt frånmig så länge, ha det gott och låt Gud få prägla dig lite i taget så hörs vi :D