En tant på vid vägen gav en tankeställare.

Hej på er.
Ja jag kan hålla med om att min rubrik är lite märklig men det är faktiskt så att jag fick en tankeställare av henne.
Det var så att jag hade kört lite sändningar inne i Norrköping och krånglat så klockan var ju någon gång efter 9 eller runt om när jag kom från Norrköping för att bege mig ut mot slätten.
För er som inte vet vad slätten är så är det Linköping, Motala, Mjölby och Mantorps området och ibland Ödeshög.
När jag har lämnat Norrköping så kommer man efter en liten stunds åkande fram till Norsholmsbron och just nu för tillfället så håller dem på att tvätta under mitträcket, (vad nu det ska vara bra för?) MEN det var inte det jag tänkte lägga fokus på utan det var att innan Norsholmsbron så kollar jag ut i skogen åt vänster och där ser jag en tant som gick vid skogsbrynet ut mot staket med en pinne i ena handen och med den andra så gick hon och höll i staketet. Och hur hinner du se det undrar kanske ni?? Jadu det är inte så konstigt jag kör lastbil så det går inte så fort och hennes klädsel skilde sig ganska mycket  emot skogens färger eftersom hon hade en blå träningsjacka, en blommig klänning och vita gummistövlar, kom igen en blind hade sett henne om han bara hade kollat :) Jaja, tänkte jag och sedan åkte jag vidare ut mot slätten.
Först började jag i Motala och sedan åkte jag till Vädersta för att vidare kunna åka mot Ödeshög för att åka till Mjölby och avsluta lossningen i Mantorp. Skulle även lasta ägg på KG:S i Linköping, (där personalen enligt min mening är den bästa) Dem är så trevliga och tillmötes gående och det är aldrig några problem där utan dem försöker fixa allt som inte är klart så fort dem kan så man inte ska behöva vänta på pallarna så länge. Idag fick jag tillochmed testa att plasta in min egna pall, känner mig faktiskt lite stolt :)
Sedan åkte jag hemåt igen och reflektera nu över att jag har varit borta hela dagen.
Vem är det då jag ser när jag åker tillbaka vid Norsholmsbron?? Jo tanten såklart. Jamen nu blir jag orolig, samma tant på samma ställe, nej tänker jag detta är inte bra så jag ringer 11414 och berättar om denna tant och mer än så mer vet jag inte vad som har hänt i frågan jag vet att en polisbil åkte ut för de ringde och kollade vart det skulle vara igen så de åkte rätt men jag vet inte om de såg henne. Men samtidigt vet jag inte ens om tanten var förvirrad hon kanske hade stenkoll på vad hon gjorde där. Men en sådan tanke kommer man ju ha med sig ett tag, hon kanske var förvirrad och kanske hade virrat ut sig till skogen innan polisen kom jag skulle kanske ha ringt tidigare eller så kanske jag inte alls skulle ha ringt för hon kanske visste vad hon gjorde och kanske bara letade efter några speciella blommor eller något likande, inte vet jag vad tanter plockar i skogen :)
Hm, var det någon mer än jag som såg henne??
 
Sedan var dagen slut och min underbar Pelle körde mig till Åtvidaberg för jag har för exakt en vecka sedan råkat köra in i en väg med en truck och tryckt hop diskarna lite grann så jag har varit tejpad i en vecka och fått varit jätte försiktigt med att inte lyfta tungt eller anstränga ryggen för mycket. Det var så pinsamt att be min chef att sätta på mig strumporna, men jag hade inget val jag kom ju inte ner till foten för att kunna göra det själv, en annan fick knytta skorna och kunderna fick ibland hjälpa mig att vända på pallarna eller ta ner dem själva. Men det var aldrig några problem för de hjälpte mig så gärna, underbara kunder man har då:)
 
Jaja det är väl det som har hänt sedan sist, ha det toppen så hörs vi.
Kram :D