December.

Hej på er, jag börjar som i vanlig ordning att det var ett tag sedan jag skrev något här. Jag kan erkänna att jag har prioriterat andra saker i mitt liv.Ibland funderar jag på varför jag ens har en blogg? Svaret på den frågan är väl att när jag väl sätter mig ner och skriver tycker jag att det är ganska kul och skönt att bara få skriva av sig lite.
 
Vad har hänt sedan sist då??
Jo en hel del faktiskt, jag har börjat med att lyssna på Kent. Det är en ganska lustig tendens jag har att jag oftast lyssnar på artister som har slutat eller som inte finns mer, tycker att dem är bättre då. Trolligtvis är det nog för att jag inte kan missa det senaste och då slipper man bli "mobbad" för att man är efter, haha ni förstår nog vad jag menar. 
Jag har avslutat projektet med att få ut massa kärl ut komnen, ett nyttig jobb med många nya erfarenheter för mig, vill göra det igen. Jag tror det är bra att verkligen bli utmanad på jobbet för då utvecklas man som person och man kommer närmare sig själv för man vet vad man klarar av och vad man inte klarar av.
Jag har varit i Ullared tillsammans med Familjen Björk och Linn det var jätte trevligt och skönt att bara få handla av sig lite på mycket saker, tur att Familjen Björk har stor bil och vi i sälskapet vet hur man packar in mycket saker i en bil, fy vad saker det vart som skulle in i den bilen. Det var verkligen fullt. 
Jag har klippt av mig håret, kände en måndag efter jobbet att jag ville klippa mig och bokade en tid och så åkte håret av på sidorna och så sparade jag lite kvar uppå, e ni nyfikna på hur jag ser ut får ni kolla in min instagram där jag heter STINADANIELSSON, helt enkelt. 
Jag har varit på ytterligare en till begravning.  Det finns inte så mycket att säga där, den var fin.
 
Men nu är det jul och jag sitter under skrivande stund någonstans efter Grängnesberg och Mora ute i skogen, det är ganska skönt att åka tåg, man kommer någonstans och kan göra lite vad som helst under tiden. Det jag tycker är bäst är  att jag bara kan sätta mig ner i lugn och ro och bara läsa bok.
Ni kanske undrar var jag är på väg någonstans, jo jag skall till min bror med fru till Orsa där jag skall fira jul med min familj. Kul att bryta på traditionen lite mindre kul att inte hela familjen kunde följa med upp, men det kommer mer jular.
 
Kram på er och var rädda om varnadra.