En annan syn på saker och ting:)

Hej och Guds frid på er mina vänner.
Oj, vad har hänt sedan sist?? Som vanligt mycket. det har varit en redovisning med min bibelläsningsgrupp om Petrus brev och Judas brev. Alltså om det är så att du är tvivlande i din tro för att du möter svårigheter så är mitt tips till dig iallfall att läsa 1 Petrus brev kapitel 1 vers 6 till 9. I den texten finner jag ro i. Om du inte har någon Bibeln kan jag bara hälsa dig att det finns bibel över nätet. Eftersom jag själv har en Folkbibel så rekomenderar jag den men du gör ju sjäöv som du känner. men annars så söker du bara på Folkbibeln.net så kommer du till den sida jag brukar läsa över. Hehe ett tips från mig. 
Jag håller på att skriva för fullt på mitt fördjupningsarbete, eller nja för fullt är väl en överdrift men jag skriver ibland på den. Har jag berättat vad den handlar om? Skulle inte tro att jag har gjort det,men iallafall så handalr den om Frälsningsarmen. Sedär ja, det är ändå intresant jag måste erkänna att jag har ändrat inställning till det. Jag var först skeppiskt till det men ju mer jag läser om det detsu mer så ändrar jag inställnig. 
Det är inte bara till Frälsningsarmen jag ändrar inställning till det är även till Svenska Kyrkan, ja jag kan erkänna att jag har haft lite svårt med svenska kyrkan, det har alltid i mina ögon varit så stort och specillt och allt ska vara på ett specillt sätt och jag har inte riktigt förstått alla grejer de gör. välsingelse hit och stå upp där och hälsa varandra Guds frid åt höger och vänster. Men ju mer jag har varit i Svenska Kyrkan här uppe har jag lärt mig att gilla det, ändra inställning och tillochmed lära mig att uppskatta den. För varför kan inte prästen välsinga mig?  Varför skulle inte prästen kunna förlåta mig alla synder?? Det är ju inte för skojs skull dem utbildar sig till präster och lär sig välsngelse eller att kunna predika Guds ord det är ju för att dem tror på det dem gör. Det är ju inte bara prästerna som kan ge ut förlåtelsen, även du och jag kan göra det om vi ger den från hjärtat. Jesus dog på korset för att vi skulle kunna förlåta varandra, Han tog ju all vår skuld, så vad har vi då att förlåta?? ( Ska väl tillägna att detta är min syn på förlåtelse och hur jag väljer att tolka min relation med Gud, du behöver inte alls känna likadant)
Men det är klart att jag fortfarande har lite svårt med vissa saker men man kan ju inte tycka om allt, det våre lite enformigt om man verkligen bara höll med allt, jag tror det är nyttigt att ha åsikter på allt. Men det betyder inte att man behöver säga allt, man har rätt att tycka men ibland kan läget vara så att det inte är lämpligt att säga allt. Så om jag klev någon på tårna nu så ber jag om ursäckt men jag ville få skriva av mig detta. 
Ehm,vad har jag gjort mer?? Jag har åkt skidor, både utför och lägnd, när vi var ute och åkte lägnd fick jag och min vän se renar, på skidspråret. Helt överlycklig, finns bild på min instagram om ni vill se. Sök bara på STINADANIELSSON så hittar ni nog mig. ( nu kom visst lite reklam här)
Vad händer denna vecka då?? Jo vi har Göran Schimdt(?) på besök och han talar om skapelsen och hur evolutionen möter varandra och jag skall väl i skrivande stund erkänna att jag inte riktigt förstår allt men jag gör nog det (hoppas jag) när allt har landat, vi har honom imorgon med. Sen så kommer en lugn dag med ett teammöte med ett par härliga tjejer från min klass och så kommer torsdagen och då ska vi åka skidor. Men sen på fredagen så styr jag min bil hemåt mot Närke då jag skall hem på YKB kurs, och hur det går med det får ni veta nästa månad. 
HA det gott nu så hörs vi.
 
Johannes 3:16 Ty så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde son för att var och en som tror på Honom inte skall gå under utan ha ett evigt liv.
 
  Bild från dagens lektion, vi hade rast skall väl tillägnas kanske.