2 veckor som bara sprungit förbi :D

 

Hej på er, efter att min mor (och en del andra) har klagat på hur illa jag stavar, eller i mitt fall tappar bokstäver så har jag nu börjat skriva bloggen på Worddokument så kan ju den hjälpa mig med rätt stavning och dylikt,, Ehm har redan insett efter att ha skrivit så här långt att det kanske var lika bra. Sjukt vad det fel den redan vill att jag rättar, jag brukar inte vara så dålig på ord men när man väl sitter framför datorn och börjat skriva så är det som orden i huvudet bara vill ner i fingrarna och då blir stavningen lite efter för att man bara tänker orden och inte hur det stavas. Okej jag erkänner det där låter konstigt med så är det helt enkelt.  

 

Men vad har hänt sen sist? På 2 veckor händer det ganska mycket kan jag erkänna, veckan som kom efter det senaste inlägget var ganska normal. Jag tog emot det sista godset och var en sväng till Norrköping för att byta däck på bilen eftersom det snart är lag på det, eller jag och jag.. jag åkte till jobbet och så byte dem däck på bilen medans jag var till tandläkaren och optikern. Men jag tog bilen i alla fall till jobbet och då känns det som det är jag som har bytt ( i alla fall i min fantasi). Veckan flöt i övrigt på bra, vart lite sent på fredagen för de klister etiketter som jag skulle ha till kärlen kom ganska sent på fredagen och dem som skulle ha kärlen stängde ganska tidigt. Det är sällan en bra combo. Men det löste sig bra en då, efter att ha lämnat kärlen så åkte jag hem till Norrköping för jag skulle på möte med jobbet på lördagen och så skulle jag möta en tidigare arbetskamrat och hennes man för att få hälsa på deras lilla Maja, så gullig! Hon kom i mars så hon är ju inte sådär jättestor men så söt, så söt. Svårt att lämna tillbaka henne, efter att ha varit där en liten stund så var det dags för möte på Arons, ett intressant möte då vi diskuterade vad som händer inom Transportfacket, jag kan erkänna att jag inte är med i facket men i A-kassan i alla fall, anledning? Jag tycker helt enkelt att det är för mycket pengar att lägga, men jag vet ju hur jag är så jag kanske ändrar mig någon dag men inte just idag. Kvällen avslutades ute på stan, där det var ganska rörigt eftersom IFK (om det är så Norrköpings fotbollslag heter) skulle möta Hammarby så det var ganska mycket folk ute och de var fortfarande kvar när jag skulle gå till bilen dagen efter, alltså kvart i 7 på morgonen. De var inte helt nyktra om man säger så. Jag tillbringade en stor del av söndagsförmiddagen hemma hos Björk, men jag hade lovat mina föräldrar att komma hem och hjälpa far med sin nya telefon så jag var där en stund på mitt på dagen men eftersom jag skulle tillbaka ner till Småland så ville jag även få komma iväg så det vart ett ganska kort besök.

Hur har veckan varit då? Stressig kan man beskriva den med, vi har ju nu börjat montera och köra ut kärl så det har varit en del att ha koll på, lite krångel med handdatorer men det har löst sig ändå över förväntat, långa dagar har det varit med så kommer det nog vara under hela projektet när man vill ha koll på allt, men jag finner det ändå roligt. Solen har ju varit med oss hela veckan så man får väl inte klaga.

Helgen då? Jo jag var nästan inomhus hela lördagen och bara myste i sängen och tog det lugnt, idag alltså söndagen så har jag varit till Kalmar och bara gått runt och kollat, har pratat med vänner och bara tagit det lugnt, imorgon är det en ny dag med nya jobb möjligheter så nu skall jag ta och göra mig i ordning för sängen.

 

God natt med er och var rädda om varandra så hörs vi säkert snart igen. Kram