Borlänge 26-28 januari

 

Hej på er där.


Jag skrev ju i mitt förra inlägg om att jag har gått och blivit kär i en Uppsalabo, en grävmaskinist med underbar humor, stort hjärta , vackra ögon och skägg!! Haha det sista e viktigt för de e så sjukligt snyggt när män har skägg som de sköter. Okej, nog om detta. Vi har träffats varje helg sedan Julafton och vi sågs nästan varje helg innan jul med, vi har mest i Uppsala men han har varit hemma här i Norrköping och träffat min bonusfamilj Björk och blivit godkänd och han har träffat mina päron med och blivit godkänd. Iallafall vad de sa.

Jag har fått träffat hans familj och delar av hans släkt, jätte trevliga och lättsamma, det var liksom inte svårt att börja ett samtal och man kände sig verkligen välkommen, tummen upp för det. Vi har nästan varje helg haft något inbokat vilket har ändå varit jätte kul men man behöver faktiskt ibland åka bort och bara få tänka på varandra eller bara för att skämma bort varandra. Båda e viktigt tänker ja, och eftersom han, (som heter Martin). Har precis fyllt år så hade jag en liten panik över vad jag skulle ge honom, har har ju redan så mycket grejer och några verktyg vågar jag inte köpa för jag tänker att han redan har dem eller att det är några som han inte behöver (vilket e en lögn för män behöver nog alla verktyg för att det skall se bra ut i samlardelen…) men samtidigt älskar Martin att åka skidor och det gör jag med och så hade hans familj åkt till Romme en dag och Martin kunde inte följa med för han jobbade så det vart ju ganska enkelt ändå. Så Martin fick en helg i Borlänge med hotellvistelse och skidåkning.


Vi anlände på fredagen till Borlänge efter en lugn och harmoniskt körning av mig hela vägen… vi checkade in på rummet genom att bara gå och in och lämna väskan innan vi gav oss ut på stan igen. Vi bodde på Hotel Saga inne i Borlänge vilket var praktiskt för på så vis kunde vi gå i Borlänge city och det fanns inte alls långt ifrån parkering så man kunde stå på för en billig slant, annars kan det vara svårt att hitta parkering men det var inga problem. Vi gick runt lite på stan först och så hann vi med en snabb visit på Jussi Björlings museum, som enligt Martin e den rätta sångaren till O Helga Natt .. där e vi inte riktigt överens men det e bra att inte tycka lika om allt så länge han säger att jag har rätt :), (eftersom det skall vara Tommy Körberg). men det var iallafall ett intressant museum som hade mycket roliga bilder och vettig fakta om denna man, e du i Borlänge och har tid över gå dit det kostade 50 kr per person att gå in och det kan det väl vara värt? Vi åt mat på en resturang som hette något med Grekiskt i, god mat, mycket mat!

På lördagen var det frukost som gällde innan vi åkte ut te Romme, en trevlig liten frukostsal med lagom mycket valmöjligheter och lagom mycket folk. vädret på tv visade minus 6 och strålande sol, vilket det oxå var. Det var perfekt väder att åka utför i,vindstilla och jättefina utfarter. Det var inte så mycket folk i pisten eller liftkön heller så det var perfekt. Kan starkt rekommendera er att åka en sådan häriga dag, med sol och vindstilla.  Haha lycka till.

På kvällen tog vi det mestadels lugnt och bara myste på rummet med chips och choklad och Coca-Cola, ibland måste man fuska lite. Vi la oss tidigt på lördagen typ runt 20:30 och sov hela natten fram till typ 7 på morgonen, ja jag vet att det de pensionärsvarning på det men ibland behöver man sova när man får det. Söndagen spenderades inne på Kupolen och bara gå och strosa i butiker och handla lite och diskutera hur man vill ha det i hemmet och sådant, mysigt helt enkelt!

På kvällen tog jag tåget hem till Norrköping då jag var lite för trött för att köra hem, och sedan vill man ju heller aldrig åka så då blir det att man åker så sent på natten och då e manskit trött på måndagen,pust… Ibland e det lite jobbigt att bo 20 mil från varandra men men, inom sin tid om allt går som man vill så e det nog inte så långt mellan oss.

Men det gäller att skynda långsamt så man hinner med att lära känna varandra ordentligt och så, man måste vara lite logisk i kärlek oxå, även om känslorna vill mycket mer så måste man ibland bromsa sig själv. Men att drömma och planera och prata med varandra om framtiden får man göra och det känns bra. Det e viktigt att drömma för då har man mål åt något håll, liksom en drivkraft som gör att man försöker, och går det inte på ett sätt så får man lösa det på något annat.

Jaja, lite djupt såhär på slutet men nu skall jag ta och runda av och önskar er alla en toppen dag, oavsett vilken dag det e.


Kram och Guds frid över er <3