OCH JAG SA JA <3

Det har hänt en del sen jag skrev här, 
vi har varit i Åre under vecka 8 tillsammans med en brandomskamrat till mig och hennes man. 
En jätte fin vecka, det var sol de första tre dagarna i veckan. Sol och plusgrader på konstsnö är inte jätte kul det blir rätt poröst i snön, grytit alltså. 
MEN som rubriken lyder så kanske ni förstår att Martin friade till mig. hihi
 
Här är historien hur det gick till. 
På onsdagen så hade vi pratat om att gå upp på Åreskutan på morgonen så Martin hade tänkt att han skulle lägga över ringen till skidjackan för att kunna fria på toppen, och dagen gick och vi gick upp väldigt sent på dagen till toppen, kl var väl 15:15 när vi började gå. Martin var väl lite mer sugen att tolka upp med snöskoter men skall man få riktiga känslan av utsikten så är det bara till att gå. 
 
Iallafall så började vi gå, när vi hade kommit till häften av promenaden till toppen så sa jag på skämt till Martin att det var det var bäst för honom att han har ringen med sig upp. Mest för skoj alltså för jag hade ingen aning. Han blev lite tyst då men bara kan vi gå upp nu. 
Jag trodde han var lite butter över att vi gick och inte åkte skoter eller att han började bli hungrig, iallfall det var jätte fint ippe på toppen och en underbar solnedgång och man såg så lång för det var molnfritt och sol.
 
På torsdagen sen så var det dåligt väder på förmiddagen så vi gjorde en massa annat än att åka skidor, vi var till Järpen och hälsade på den folkhögskola jag har gått på och lite sådant annat myssigt. sen på eftermiddagen så ville Martin att vi skulle ut på skidorna, jag var väl inte jätte peppad men tänkte varför inte.
 
Så vi gav oss iväg till VM6a:an (ni som har varit i Åre vet vart det är) för där kom vi fram till att snön var bäst. Vi åkte lite där och bara hade de kul, körde verkligen fullt ös.
Vi bestämde oss för att åka 2 stolsliften, så det vart bara Martin och jag.
Vi satt i liften och Martin började prata om hur länge sedan det var vi sågs och att det var just i Åre och pratde om att det var så fint där vi var och stunden var så fin. Han var jätte romantiskt och jag satt bredvid honom och var jätte irriterad för mina hängslen på byxorna hade åkt ner så jag hörde typ inte början, så jag bad honom att hjälpa mig att dra upp dem för han hade inga handskar på sig och han lyssnade inte då, utan bara fortsätte prata om gulligheter. Sen insåg jag att han satt och friade, så jag bara uttrycker
"-Sitter du här och friar??"
varav Martin svara och tar fram en ring ur jackan
"- Ja, vill du gifta dig med mig?"
 
Och så gick det till när vi vart förlovade, och nej vi skall inte gifta oss inom 1 år för det hinns inte med. Men vi kommer att gifta oss för det vill det båda två. Men allt har sin tid.
 
Så nu går vi runt och väntar på att våra riktiga ringar kommer, för Martin hade köpt en ring som han frade med. Jätte romantiskt.
 
Ha det bra så hörs vi allihop 
 
 ( på bilden är min sambo som jag älskar och min ring som han friade med)