En ny mur.

Under den första veckan här uppe blev vi informerade om att vår egna mur hur vi uppfattar tron skulle rivas, inte att några andra skulle storma den med murbräcka utan att vårat egna försvar skulle bryta ner den själv. Jag kan ärligen erkänna att jag inte riktigt förstod vad som menades med det. Jag tyckte personligen att min mur var en ganska stadig mur som byggdes på min egna tro och inte det mina föräldrar hade byggt till mig. Men haha, vad fel man kan ha. Nu inser jag efter att min mur lite smått ha börjat rasa att jag har många värderingar som ligger som sten i min mur som inte är mina egna. Som jag har lagt där för att dem ser bra ut inte för att jag står för dem själv.
Så nu sitter jag här, i en studentbostad i Undersåker och funderar på vilka stenar jag vill ha till min mur och vad jag har för användning för dem, sitter även och funderar på vilka grunder ska jag lägga dem.
Det är nu som det svåra börjar, jag måste ta ställning till vad jag verkligen tycker och tänker. Men samtidigt måste jag lyssna på andra lite ändå, det är svårt att bygga saker själv. Ja, som ni förstår kan detta ta tid. Har inte kommit så långt än.
 
Okej, det är nog allt jag är motiverad till att skriva, ha det gott så hörs vi. Kram