Mormor och Morfar <3

Min mormor och morfar, de är helt enklet bäst!!
Jag var hos dem nu i helgen 2 ggr och bara hade det underbart. De är så roliga och man lär sig alltid något nytt och så är det så skönt att bara få tjatta av sig lite, tror det faktiskt är ömse siddigt avtjattning, vi pladdrar på om allt. 
Sist nu när jag var där så börjde vi spela Chinaschack, självklart så förlorade jag.. Fast inte sådär jätte mycket ändå, jag var bara 1 eller 2 drag efter, ibland hände det att jag vann över morfar men att vinna över mormor det gick bara inte, helt hopplöst vad hon var skarp på det. 
Jag ansåg jag att de fuskade jätte mycket men när jag själv fölsökte det så var morfar på mig och frågade hu rjag tex hade hoppat ditt eller hur den kulan hade byttit plats, självklart hade jag ingen aning. Eller jo, det var bara och erkänna sitt fuskande... Var ju ändå avslöjad, sen spelade bara jag och morfar, nja det gick inte det heller, jag fick hjälp av mormor så jag vann men hade jag försökt själv så hade jag förlorat. 
Andra gången jag var där så ville gärna morfar komma ut, så jag klämde in honom i min extremt lilla Ford Fiesta och så gav vi oss iväg mot alla olika håll, och morfar försökte komma ihåg alla ställen han hade varit på och vilka han kände som bodde där, ville ha min hjälp att komma på vad de hette med det kan ju inte jag veta, så jag satt där och sa `` jag vet inte , jag vet inte ``.
Sen hämtade vi mormor och åkte och firade min kusin som blev 8 år, stor kille.
Jag hjälpte honom att bygga någon konstig maskien av lego.