Ullaredshelg

Hej på er,
hoppas ni mår bra det gör iallafall jag.
Helgen som var 14-15 september så var jag och Martin iväg till Ullared tillsammans med min goda vän Pelle med sin fru Laila. 
Vi åkte kl 06:00 från Norrköping med en kopp kaffe i kroppen och stannade inte förren vi kom till Smålandstenar för att äta frukost på Göstas. Vi alla var ganska hungriga då men Martin var mer eller mindre döende då... hoppsan, 
Efter frukosten så körde vi vidare till Ullared, det var inte mycket trafik ute denna dag och det var skönt, det flyter bättre då men hastigheten. 
 
När vi väl kom fram så hade det börja kommit lite folk men absolut inte farligt, vi släpte av Martin och Laila vid ingången medans jag och Pelle åkte och checkade in på hotellet så vi kunde ställa bilen i garaget. 
Nu var det äntligen dags att få komma in på Gekås, samt försöka få tag i min man som kanske inte riktigt är lika bekväm med att shoppa som jag är, självklart hittade jag honom vid bilvårdsprodukterna. 
 
vi hade ändå varit duktiga och skrivit en inköpslista på saker som vi behövde till lägenheten, så vi började med att hitta det plus lite extra.. ( ganska mycket extra)
 
Det som är så smidigt med Gekås är just att allt är samlat i ett hus så som kläder, städartiklar, bilprodukter, verktyg, mobiltillbehör, julsaker, matlådor och massa mer och när man har tröttnat på att gå runt så finns det ju små fikställen och en övervåning med mat och fikområde. Så det är skönt att man inte måste betla och gå ut och äta för att sen börja om igen och så. 
 
Vi hade ju som sagt bokat en rum på hotellet så när vi väl kändes oss klara för dagen så gick vi till rummet och visade upp för varandra vad vi hade handlat, samt provade vi våra kläder. Visst man kan prova klädena inne på Gekås men tyvärr är det så mycket folk vi provhytterna så man väljer att inte göra det. Men samtigt vet man vilken storlek man har på kläder så sitter dem oftas perfekt så.
 
På kvällen sen så gick vi till Harrys och avsluate dagen med att äta förrätter eftersom vi inte var så hungriga utan mer små sugna på något litet.
Ett lyckat avslut på en lyckad dag.
 
På söndagen sen så gick vi in ett litet varv för att bara komplitera lite små saker, vädret var verklgen inte det bästa, det regnade och blåste mycket. Vilket resulterade till att folk på hotellet tog lite längre frukosttid så det var väldigt lugnt inne på Gekås. 
 
Men eftersom det tar nästan 4 h att åka till Norrköping och typ 3 h till Uppsala så valde vi att ganska tidigt vända hemåt. 
Vilket var skönt, Martin och jag var väl hemma runt halv 9 så vi hann faktiskt packa upp allt innan vi gick och la oss vilket är väldigt skönt. 
 
Det var lite vad vi gjorde i helgen, en liten minisemster. 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: